Tom Waits – Glitter And Doom Tour 2008

Tom Waits Glitter And Doom Tour 2008Woohoo, feest! Tom Waits gaat nog eens op tournee. De tour zelf zal The Glitter And Doom Tour heten en doet initieel enkel Amerikaanse steden aan.

Maar ook Europa zal deze keer niet ontbreken, zo verzekert ons Tom Waits. Data en zalen zijn nog niet bekend, maar hopelijk doet hij dit keer ook ons apenlandje aan en gaan de tickets niet enkel naar vrienden en vrienden van vrienden van kennissen van de organisatoren (in andere woorden: zowat alle BV’s waren aanwezig tijdens zijn vorige doortocht door België in de Bourla in Antwerpen terwijl het gepeupel amper aan kaarten raakte).

De ingewikkelde filosofie achter dit eerste deel van de tournee wordt uitgebreid uitgelegd tijdens een schitterende persconferentie die de brommende bard zo vriendelijk was online te zetten op YouTube:

[kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/EOrG1r3S6ZA” width=”425″ height=”350″ wmode=”transparent” /]

Ik heb het geluk gehad Tom Waits 1 keer live aan het werk te zien in theater Carré in Amsterdam en ik moet zeggen: het was de moeite… Ik denk dat ik al ga aanschuiven…

Share

7 thoughts on “Tom Waits – Glitter And Doom Tour 2008

 1. Whiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii… ik schuif mee aan!!!! :)

 2. Ik houd alles angstvallig in de gaten. Vorige keer dat Waits Nederland aandeed hebben wij geen kaarten kunnen bemachtigen.
  Wel heb ik hem in Den Haag gezien, geweldig!!
  De kaartverkoop wordt vast weer een gekkenhuis.

 3. ik hoop dat ik hem deze keer eindelijk ook eens aan het werk mag zien, vorige keer in bourla naast tickets gegrepen en hij is eigenlijk een van mijn weinige favorieten die ik nog niet live heb gezien

 4. Is er iemand die toevallig nog kaarten over heeft? Ik heb slechts 1 kaart voor de vrijdag in parijs en ben op zoek naar nog een kaart. Mocht iemand er 2 hebben in een koop, ben ik ook zeer geinteresseerd!
  Mantus.xantossa@gmail.com
  06-52654345

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *